VORES PRODUKTER

Vi er specialister inden for individualiserede tryksager, direct mail, personaliseret kommunikation og variable data.

Hos Bording Link producerer vi mange forskellige tryksager i varierende størrelser, formater og mængder,
og vi leverer også gerne en online dimension. Nedenfor kan du se et udpluk af vores løsninger, og vi udvikler gerne helt nye fra bunden.

Direct Mail

Vi er specialister i Direct Mail, og tilbyder både selfmailers og kuverterede løsninger. Med vores avancerede printteknologi har vi mange spændende muligheder, og vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Unikke QR-koder med link til personlig landingpage
  • Unikke rabatkuponer med stregkoder
  • Pop-up effekt og crackers
  • Integration af etiketter og lignende elementer 

Vi hjælper naturligvis også med alt omkring programmering og databehandling.

Individualiserede tryksager

Vi er eksperter i variabel data print, hvor man automatisk ændrer elementer som tekst, grafik og billeder fra det ene print til det næste. I stedet for 1.000 ens tryksager kan vi lave 1.000 unikke.

Variabel data print bruges fx til medlemsudsendelser og kundevilkår, hvor navne, billeder osv. skal ændres fra tryksag til tryksag.

Lotterier

Vi har mange års erfaring med at producere lotterier for bl.a. danske NGO’er. Vi kan bistå med hele lotteriprocessen, fra generering af numre og udsendelse af fysiske lodder til online salg og levering af trækningsfiler til notar.

Vi kan printe lodsedler i mange forskellige design og sende dem med posten direkte fra trykkeriet. Sideløbende tilbyder vi digitale løsninger, hvor lodderne købes online via jeres egen hjemmeside.

Julekalendere

Vi er eksperter i julekalendere og har produceret mange af de landskendte kalendere igennem årene.

I vores trykkeri kan vi producere unikke julekalendere i flere formater, fx med lotterikoder, pop-op, ”25 låger” eller noget helt fjerde.

Pallesvøb

Pallesvøb i ruller er et utroligt fleksibelt display- og dekorationsmateriale, der med en kort produktionstid og et fornuftigt prisniveau er særligt velegnet til hurtige og impulsive kampagner.

Vi tilbyder mange forskellige rullehøjder og -længder, samt flere papirkvaliteter – også til særligt krævende miljøer. Pallesvøb produceres i offsettryk eller digital rulle og med tryk på én eller begge sider.

Forretningsdokumenter

Vi kan producere alle former for forretningsdokumenter i alle formater og oplagsstørrelser. Det inkluderer brevpapir, fakturaer, kontoudtog, følgesedler, fragtbreve, blokke, visitkort osv.

Med et avanceret set-up kan vi producere de mest komplekse blanketløsninger på det danske marked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plastkort

Parkeringskort, adgangskort, medlemskort, SIM-kort …

Hos Bording Link producerer vi alle former for plastkort, og vi tilbyder også at montere kortene på en adresseret carrier. Har du brug for kuvertering og/eller indlevering til distribution, hjælper vi også gerne med det.

Alt sammen på daglig basis.

Foliekort

Et integreret foliekort kan være et prisbilligt alternativ til de traditionelle plastkortløsninger og kan fx bruges til medlemskort, rabatkort, visitkort, lotteri og spilløsninger.

Foliekortene kan leveres i alle formater og færdigt udfyldte med variable data, fx kundenavn og kundenummer.

Vi kan indbygge et integreret foliekort i stort set alle tryksager, evt. med printbart folie, så du selv kan printe på det, inden det sendes ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blanketter & etiketter

Vi er specialister i produktion af komplekse tryksager med integrerede etiketløsninger. Ofte printer vi variable stregkoder på etiketterne og tryksagen, hvor der kræves garanti for match, læsbarhed, sikkerhed mod dubletter og stilles høje krav til etikettens holdbarhed i kolde, varme eller forurenede miljøer.

Mange sygehuse i Skandinavien benytter sig af komplekse tryksager fra Bording Link.

Plakater

Plakater er en klassiker indenfor tryksager og kommunikation. Vi kan printe i forskellige designs, mængder og formater. Vi printer plakater op til 50 cm i bredden og mange meter i længden. Hvis I fx skal have lavet plakater, der er fem meter lange – eller længere – så løser vi også det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkjet-printede paperback-bøger

Inkjet-printede paperback-bøger er et prisbilligt produkt, som fx kan bruges til lærebøger, brugsvejledninger eller notesbøger. Vi kan forædle bøgernes yderside med softtouch kachering, som forstærker mod slid og er smudsafvisende, eller perforere indholdssiderne, så de er lettere at afrive.

PRODUKTION OG KONTOR

C M Rasmussens Vej 1,
8961 Allingåbro

Tlf: +45 86 48 36 00

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

KONTAKT