CASES

Vores kunder er unikke, og det samme er de løsninger, vi udvikler til dem.

COOP NORGE

Gennem en årrække har vi produceret medlemsudsendelser til Coop Norges fordelsprogram. Der er tale om individualiserede udsendelser til Coop Norges medlemmer, der registrerer deres køb i butikken med et personligt medlemskort. Udsendelserne bliver dermed tilpasset det enkelte medlems købemønster og indeholder et personligt fordelsregnskab samt personlige rabatkuponer med individualiserede stregkoder.

 

 

 

 

 

 

 

DR – ULANDSKALENDER

Vi har gennem flere år produceret Ulandskalenderen for DR. I 2020 ønskede DR en lidt anderledes kalender, der skulle spille sammen med årets TV-julekalender, Julefeber. Vi udviklede og producerede Ulandskalenderen, der i den grad fik nye proportioner. Via forskellige elementer kunne børnene selv opbygge den og bruge den som et 3D-dukketeater.

HJERTEFORENINGEN

Vi driver Hjerteforeningens populære lotterier, der kører både offline og online otte gange årligt. Her sender vi breve med unikke lodsedler til foreningens medlemmer og støtter, som kan vælge at spille med via girokort eller via betalingsservice med et fast beløb i hvert lotteri. Online har vi bygget en webshop, hvorfra alle som ønsker at spille med i lotterierne kan købe lodder. Og så har vi udviklet et system, som sørger for at alle deltagende spillere bliver tildelt unikke lodnumre, så man selv kan tjekke, om man har vundet.

DEAS

Vi har produceret stilrene paperback-bøger for DEAS Asset Management. Udvendigt er bøgerne belagt med softtouch kachering, der forstærker omslaget og gør det smudsafvisende, mens der indvendigt er perforering på siderne, så de let kan afrives. Logo og firmanavn har fået blank UV-lak, så de fremstår tydelige.

PRODUKTION OG KONTOR

C M Rasmussens Vej 1,
8961 Allingåbro

Tlf: +45 86 48 36 00

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

KONTAKT