27 ÅRS GENNEMFØRT GRAFISK FOKUS

 

Produktion af dine komplekse trykopgaver

Vi stræber efter at udvikle og levere de bedste datadrevne løsninger på markedet. Både online og offline. Derfor lover vi vores kunder, at vi altid er foran rent teknologisk. 

Siden 1996 har vi specialiseret os i såvel produktion som programmering inden for datadrevet kommunikation og specialiserede tryksager. Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger og udvikler gerne nye fra bunden.

 

Miljø & ansvar

FSC®-licens

FSC® er en certificering til ansvarlig skovdrift. Vælger du FSC-certificerede tryksager hos os, er det din sikkerhed for, at papiret kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. I en FSC-skov bliver der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Svanemærket licens

Vi tilbyder tryksager med Nordisk Ministerråds miljømærke, Svanemærket. Mærket betyder, at produkterne er blandt de mindst miljøbelastede i den pågældende produktgruppe. Derudover sætter mærket grænser for udledning af giftige stoffer og for indholdet af uønskede stoffer i produktet.

100 % grøn strøm

100 % af strømmen på vores trykkeri kommer fra vindmøller – efter aftale med NRGI. 

ClimateCalc-certificering

ClimateCalc er et beregningsværktøj, der kan udregne klimabelastningen for den enkelte tryksag. På den måde kan vi på din virksomheds opfordring udarbejde et klimaregnskab for de tryksager, vi producerer for jer.

Code of Conduct

Bording-koncernen har udarbejdet et Code of Conduct, der indeholder en række etiske retningslinjer om værdier og adfærd. Se det her.

Grafisk CSR-kodeks

Vi er en del af Grafisk CSR-kodeks (Grafisk Arbejdsgiverforening og HK/Privat), der udstikker principper for social ansvarlighed i fremstillingen af grafiske produkter. 

Tilmeldt Datatilsynet

Vi er registreret ved Datatilsynet og følger derfor altid de gældende GDPR-regler for behandling af personfølsomme oplysning.

Bording Link certificeringer

PRODUKTION OG KONTOR

C M Rasmussens Vej 1,
8961 Allingåbro

Tlf: +45 86 48 36 00

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Persondatapolitik

KONTAKT