Specsavers Kampagne : Kampagnestyring ved

brug af BordingCentral skabelon opbygning

Bording Cognito har netop underskrevet en aftale med Specsavers NE (Northern Europe) – I Danmark bedre kendt som Louis Nielsen. Aftalen indebærer produktion for Norden af alle DM’er (Direct mails) samt Recalls (indkaldelser til synsprøver), samt distribution af disse.

 

Ansvar for distributionen af DM-er

For første gang påtager Bording Cognito sig ansvar for distributionen af DM-er, da dette lå i forespørgselen fra Specsavers.

 

“Det har været en lang proces for at komme i mål, og derfor føles det ekstra godt, når aftalen endelig er underskrevet” siger Pål Brun Haugen (kundeansvarlig for Specsavers)

 

Specsavers får Bording Central

Bording Cognito vil for denne opgave benytte Bording Centrals avancerede templates. Specsavers vil selv arbejde direkte i portalen, og benytte templates for DM-produktionen. Specsavers valgte delvis Bording Cognito på grund af de muligheder Bording Central giver: variabel dataprint.

 

Specsavers Aktioncenter er sat op med et serviceteam (5-8 personer), en egenudviklet applikation for registrering af «purcase orders», og Bording Cognito og Specsavers vil stå klar med den første DM inden året er omme!

 

Aftalen går på tværs af landegrænser og selskaber

Det er etableret et tæt samarbejde med flere aktører i Sverige, Finland og Danmark med hensyn til distributionen – og opgavene involverer flere af Bording selskaberne.

 

Produktion

Bording Link håndterer al produktion og indlevering forbindelse med Specsavers projektet, hvor i 4-farve digitalprint, fals og kuvertering indgår.

 

Vil du vide mere om Bording Central?

Bording Central er Bording Koncernens portal til marketingstyring. Specsavers valgte bl.a. Bording Cognito som samarbejdspartner pga. Bording Centrals mange muligheder.

 

Du kan læse en kort beskrivelse af Bording Central her. Eller måske du har behov for et mere dybdegående indblik i Bording Centrals muligheder?

 

Du kan også læse denne spændende case, hvor Bording A/S benyttede Bording Central til at skabe design sikre skilte i alle butikker.

Læs mere om BordingCentral her