Bedre kundeoplevelse via

individualiserede forsendelser

Hos Bording Link har vi speciale i at producere målrettede forsendelser med individualiseret indhold til den enkelte kunde. Hos os foregår al produktion in-house, og vi råder over det mest effektive og moderne udstyr inden for den grafiske branche, som sikrer, at vi kan levere tidssvarende kvalitetsløsninger til vores kunder.

 

Bording Link dækker ethvert behov

Vi lægger stor vægt på ikke kun at jagte de nyeste trends i branchen, men også på at skabe dem igennem kontinuerlig udvikling af produkter og produktion i et tæt samarbejde med kunderne, leverandørerne og ikke mindst vores egen innovative udviklingsafdeling. Dette sikrer, at Bording Links løsninger dækker ethvert behov inden for distributionen, udvikling og tilpasning af materialer. Det kan eksempelvis være påtrykningen og pakningen af gaveæsker, velkomstbreve og brugervejledninger til stor tilfredshed for vores kunder, der altid kan få den kvalitet, de efterspørger.

 

Individualiseret forsendelser til forbrugeren

Senest har vi løst en opgave for Proximus, et af Belgiens største teleselskaber. De skulle bruge hjælp til udsendelsen af folierede gaveæsker indeholdende simkort, velkomstbrev, brugervejledninger m.m., hvorpå der skulle monteres labels med pinkoder, pukkoder, telefonkort og simkortnumre. Proximus tog derfor kontakt til Bording Link, da vi udover at være en af Danmarks største grafiske produktionsvirksomheder også har speciale i at levere løsninger til telebranchen – eksempelvis udsendte vi mere end 2 millioner simkort i 2015.

 

Vores opgave for Proximus består i at printe og udsende startpakker, simkort og taletidskort dagligt, som kan spores (Track & Trace), til både butikker og private personer i hele Europa. Disse pakker målrettes og tilpasses individuelt og unikt til hver enkelt modtager for at opnå den mest effektive markedsføring.

 

Elementerne pakkes med forskellige former for carriers, der indeholder supplerende informationer og brugervejledninger. Nogle kunder vælger den traditionelle løsning med simkortet monteret på et A4 ark, falset og kuverteret, hvor andre kunder ønsker simkortet integreret i en smart mail, og endelig er der løsninger, hvor simkortet pakkes i en gaveæske. Men fælles for alle kunderne er, at de får en skræddersyet pakke tilsendt, som er specifik udviklet til deres behov, hvilket er med til at give dem en ekstra ordinær og personlig oplevelse.