"I Bording Koncernen arbejder vi med
Marketing Communication Services. Det mener vi skaber forretning."

- HANS THERP F. E. BORDING

F. E. Bording Koncernen

I Bording Koncernen arbejder vi med Marketing Communication Services, og vi løser opgaver for en lang række af Skandinaviens største virksomheder. Vi har specialiseret os i tre forretningsområder inden for Marketing Communication Services.

 

Rådgivning. Relationsmarkedsføring og direct marketing, strategi, planlægning og implementering – individualiseret kommunikation

IT-løsninger. Omni-channel og marketing automation – enablers og data collectors

Cross media eksekvering. Online og offline produktion og logistik – rationelt og logistik

 

Vi er ikke eksperter i alt …

I Bording Koncernen tror vi ikke på, at man kan være eksperter i alt. Derfor har vores selskaber deres egne fokusområder og unikke kompetencer, som de i mange år har udviklet og dygtiggjort sig indenfor. Din virksomhed vil derfor altid møde de mest kompetente virksomheder og medarbejdere og opleve den bedste service.

 

… men vi er eksperter inden for vores fokusområder

Bording Koncernens mange selskaber giver mulighed for at tilbyde vores kunder helt unikke løsninger. Vi har mulighed for at trække på forskellige spidskompetencer, og kombinere dem på præcis den måde, som giver bedst mening for den enkelte kunde. Dermed kan vi effektivt hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning.

 

11 selskaber dækker hele paletten

Koncernens 11 hel- eller delejede selskaber dækker hele paletten inden for Marketing Communication Services. Koncernens 3 fokusområder: Rådgivning, IT-løsninger og Cross media eksekvering og logistik, betyder, at vi strækker over hele værdikæden inden for Marketing Communication Services.

 

BORDING BOGEN

Vidste du, at Bording Koncernen består af 11 hel- eller delejede selskaber, som alle specialiserer sig inden for Marketing Communication Services?

 

Vidste du, at Bording Koncernen blev grundlagt i 1792 som et trykkeri?

 

Vi har skrevet en bog om alt det, du behøver at vide om Bording Koncernen.

Se Bording bogen